Praktijk
Mijn praktijk
Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak terecht in een mooie praktijkruimte. Momenteel zijn we echter bezig met een nieuwe praktijk en tot die tijd zal ik ook weer even een aantal behandelingen ambulant verzorgen.

Uw voeten mijn zorg!
Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht.

Mijn praktijkruimte is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiĆ«nische eisen. Hygiene is voor mij zeer belangrijk en ik werk dan ook volgens de "                   ".
HAM staat voor Hygiene, Arbo en Milieu. De HAM-code is speciaal samengesteld voor de voetverzorgingsbranche. Het houdt onder andere in dat bij iedere nieuwe klant nieuwe mesjes en een gedesinfecteerde set instrumenten gebruikt wordt. Dit om kruisbesmetting te voorkomen!

U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten laten verzorgen. Ik behandel volgens de "                     ".
HAM-code
nattechniek
Dit voelt prettig koel en fris aan de voeten tijdens het frezen. Ook voorkomt het dwarrelende stofdeeltjes in de ruimte, wat ongezond is voor de luchtwegen en ogen.
Uiteraard is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid voor een gezellig gesprek.

Provoet
Ik ben aangesloten bij ProVoet, de branche-organisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Daarnaast ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister pedicures van Pro-Cert. Dit geeft clienten de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de behandelkosten. Dit hangt uiteraard weer af hoe u bent verzekerd. Uw zorgverzekeraar kan u hier alles over vertellen.

Tevens ben ik aangesloten bij Hoofdbedrijfsschap Ambachten.

KvK 17194846 - BTW NL142118333b02 - ABN AMRO Veldhoven 477808956 
* Likdoorns
* Ingroeiende teennagels
* Kalknagels
* Overtollig eelt / kloven
* Schimmelnagels
* Voetmassage
* Nagels lakken